Remzi Çayır: “Bittiler, tükendiler, gidecekler!..”

0

Milli Yol Partisi(MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, Meclis Adalet Komisyonu’ndan geçerek yasallaşması beklenen Sosyal Medya Yasası’nı iktidarın korkusunun bir tezahürü olduğu görüşünü savundu. Çayır. “Korkunun ecele faydası yok. Bittiler, tükendiler ve gidecekler” dedi.

MYP Genel Başkanı Remzi Çayır, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Partisi’nin İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç’ın kızının düğününe katılarak mutluluklarına şahitlik etti. Çayır Pazar günü gerçekleştirilecek 1. Olağan Kongresi’ne de kurmaylarıyla birlikte katılacak.

Düğün öncesi Pazartesi Pazarında işletmecilik yapan kardeşlerini ziyaret eden MYP Genel Başkanı Remzi Çayır, esnafları gezerek selamlaştı, sorunlarını dinledi.

“Hükümet milletin durumundan bihaber”

MYP Genel Başkanı Remzi Çayır, ülkede bir savaştan çıkma, kıtlık ve olağanüstü bir durumun olmamasına rağmen her ay periyota bağlanan doğalgaz ve elektrik zamları ile artık her akşam alışık hale geldiğimi mazot ve benzine gelen zamlara iktidarın bir açıklama yapması gerektiğini kaydetti. Remzi Çayır, ” Ülkemizde yukarılarda sırça köşklerinde yaşayanlar dışında milletçe ekonomik krizi iliklerimize, hücrelerimize ve kılcal damarlarımıza kadar  yaşıyoruz. Bu iktidar miadını doldurdu. Milleti rahatlatacak bir ekonomik programları bile yok. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele yıllarında, “Millet fakrı zaruret içinde ama İstanbul hükümeti zevk-i safa içinde” sözlerinde olduğu gibi bugünkü hükümette milletin durumundan bihaber” dedi.

Sosyal Medya Yasası’nı eleştirdi

Meclis Adalet Komisyonu’ndan geçerek yasallaşması beklenen Sosyal Medya Yasası’nı iktidarın korkusunun bir tezahürü olduğu görüşünü savunan Çayır, “Korkunun ecele faydası yok. Bittiler, tükendiler ve gidecekler” diye konuştu.