Başkan Tütüncü ile vatandaşın ilginç diyaloğu

0

Antalya’nın ilçelerini karış karış dolaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Manavgat ilçesi oldu. Yoğun ziyaretler gerçekleştiren Tütüncü’ye Manavgatlılar sempatiyle karşılık verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgatlılarla kucaklaştı. Manavgat’ta Gündoğdu Mahallesi’ne giden Başkan Tütüncü, ilk Şehit Kadir Işık’ın ailesini ziyaret etti. Manavgat Yangınında zarar gören Gündoğdu,  Evrenseki, Kalemler ve Ilıca Mahallesindeki vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Tütüncü, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Tütüncü, Ilıca Mahallesi’ndeki esnafları gezdi, semt kahvehanelerine oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti ilçe başkanı ve yöneticileri, Kadın ve gençlik kolları başkanı ile birlikte Antalya Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Tütüncü, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafların şikâyetlerini not alan Tütüncü, istenildiği zaman çözülmeyecek bir sorun olmadığını, kısa vadede bu sorunların çözümü için iktidar partisi olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Antalya Caddesi üzerinde bir vatandaşın hastane ve üniversite örneğini vererek iktidar partisi olarak Manavgat’a hiçbir yatırım yapılmamasına karşın; “yine de Manavgat’a hoş geldiniz!” sözlerine gülümseyerek cevap veren Tütüncü; “İnşallah kısa zamanda bunlarda yapılır” diye cevap verdi.

Esnaflarla bol bol fotoğraf çektiren Tütüncü, öz çekim yapmak isteyen vatandaşları da kırmayarak, öz çekimde ustalığını da ortaya koymuş oldu.

Esnaf ziyareti sonrasında sırasıyla Servisçiler Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Kefalet Odası, Muhtarlar Derneği ve Sütçüler Birliği’ni ziyaret eden Tütüncü, oda başkanlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Manavgat gezisi Ilıca’da bir otelde partililerle yenilen akşam yemeğiyle son buldu.