MASMO 19 Mayıs Kutlama Mesajı

0

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MASMO) Başkanı Sabri Keskin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı yayınladı.

MASMO Başkanı Sabri Keskin, Atatürk’ün ülkeyi gençlere emanet ettiğini belirterek, “Unutmamalıyız ki gençlerine güvenen, gençlerini en iyi yetiştiren milletler gelecekte var olabilecektir” ifadesini kullandı.

Keskin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının milletin kaderini değiştiren tarihi bir başlangıç olduğunu bildirdi.

Gençlerin en iyi şekilde yarına hazırlanması gerektiğini vurgulayan Keskin, şunları kaydetti:

“Atatürk kurmuş olduğu genç devlete sahip çıkma ve daha ileriye taşıma görevini, birçok sözünde vurguladığı gibi Türk gençliğine emanet etmiştir. Unutmamalıyız ki gençlerine güvenen, gençlerini en iyi yetiştiren milletler gelecekte var olabilecektir. Onun içindir ki geleceğimiz olan gençlerimizi, yarınlarımıza en iyi şekilde hazırlamalı, onlara barış, huzur ve mutluluk içinde yaşayacakları bir ülke bırakmalıyız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’mızın bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.”