AK Parti İl Başkanı Çetin, “Tehditle Belediye Başkanlığı Yapılmaz”

0

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ilçe başkanlık binasında gerçekleştirilen toplantıda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i sert sözlerle eleştirdi. Çetin, “ Tehditvari konuşmalarla, şovmenlik yapmakla, halka yanlış bilgi vermekle, el kol hareketi yapmakla belediye başkanlığı yapılamaz” dedi.

“Gözle görünür bir hizmeti yok”

Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın Titreyengöl Mevkii Sorkun Çamlığı’ndaki 254 dönümlük alanın tahsisinin iptali nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in açıklamalarına cevap niteliğinde AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği basın toplantısında konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Sözen’i 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde gözle görünür bir hizmeti olmadığı yönünde suçladı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’in açıklamasının satır başları şöyle:

“Bu söylemler bir belediye başkanına yakışmıyor”

  • İlçe Başkanım Sayın Ahmet Ali Erol konuyla ilgili açıklamaları yaptı. Benim buraya gelmemin nedeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatlarımıza yönelik Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in tehdivari konuşmaları. Bu söylemler bir belediye başkanına yakışmaz.

“Manavgat’ta satmadık yer bırakmadınız”

  • 15 yıldır belediye başkanısınız ortada görünen bir hizmet yok. Başkanım biraz önce açıklamasında 1000 dönüm belediyeye taşınmazının satışının gerçekleştirildiğini söyledi. Meclis üyelerimizde burada. Satmadık yer bırakmamışsınız, Manavgat gereken ilgiyi göremediği gibi belediye başkanı olarak; halkı aldatmaya, kandırmaya devam ediyorsunuz!

”Arazi Manavgat halkınındır, bir yere gittiği yok”

  • Tahsisi iptal edilen arazi Manavgat halkınındır, bir yere gittiği yoktur. Belediye Başkanının verdiği sözleri yerine getirmediği için tahsis iptal edilmiştir. Orman Bakanlığı’nın Turizm Bakanlığı’na verdiği rapor bu yöndedir.

“Ödenen para 1-1.5 milyon lira civarında”

  • Başkanın, “1 milyon dolar ödeme yaptık” açıklaması da gerçeği yansıtmamaktadır. İşte elimizdeki belgeler belediyenin ödediği para 1- 1,5 milyon lira civarındadır. Siz masa başında yazışmalarla sorunları çözeceğinizi sanıyorsunuz. Herhangi bir sorunda bizlere geldiniz de yardımcı olmadık mı? Bakın burada doğmuş büyümüş çalışkan bir vekilimiz var, ilçe başkanımız var, yöneticilerimiz var, bir görüşme bir destek isteme talebiniz oldu mu?

“Tehditle belediye başkanlığı yapılmaz”

  • Tehditle belediye başkanlığı yapılmaz, el kol hareketi başkana yakışmaz. Hele devlet büyüklerine tehditvari söylemler dile getirmek hiç mi hiç yakışmaz.
  • Önümüzdeki yıl Antalya başta olmak üzere tüm ilçelerimizi AK belediyecilik hizmeti başlayacaktır. Belediye Başkanı Sözen’in telaşı bu yüzdendir.
  • Manavgat halkının elinden alınmış bir yer yok. Sorgun çamlığında doğal hayata zarar vermeden yeni projeleri Manavgat halkına kazandıracağız, halkın hizmetine sunacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.