Mutluluğa imza attılar

0

 Gökyüzü sevgi kokuyordu. Gökyüzünden yağmur gibi akan mutluluk damlacıkları genç çifti, ailelerini, akrabalarını ve bu unutulmaz ana şahitlik eden dostlarını bir ana şefkatiyle sımsıkı sarmalayıp, bağrına basıyordu.  O anda gökyüzü masmavi oldu ve genç çiftin yolculuğu başladı.

Gülseren- Merhum Ahmet Topuz Kızı Fatma ile Filiz- Teoman Demir oğlu Uğur, Alara Park Kır Düğün Salonu’nda yapılan sade ama ve muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Fatma –Uğur çifti havai fişekler eşliğinde yürüyerek, ilk danslarını yaptıkları piste geldi. Gözbebeklerini birbirlerine sabitleyerek bulutlar üzerinde dans eder gibi ilk danslarını yaptı.

Çiftin nikâhını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına Nikâh Memuru Dudu Gençol kıydı. Gençol, belediye adına düğün hediyesi olarak çifte Mustafa Kemal Atatürk imzalı dolmakalem hediye etti. İmzalar atıldıktan sonra Gençol, “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Pasta kesimi ve takı töreninin sonunda davetliler kendini pistte buldu. Orkestranın çaldığı birbirinden eserler eşliğinde davetliler, gönüllerince eğlendikleri bir gece yaşadılar.

Manavgat Gerçek Gazetesi olarak Fatma-Uğur çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.