Manavgat AK Parti’de Bu Gidiş Nereye?

0

Bu yol çıkmaz bir yere!

Cansız görünen fotoğrafların konuştuğunu bilir misiniz?

Bazen çok şey yazmaya, söylemeye gerek yoktur. Çünkü fotoğraflar tüm gerçekleri gözler önüne serer. Tabi bakmasını bilene!

Ak Parti’nin en çok korktuğu şey fotoğrafların konuşmasıdır. Konuşan fotoğraflar AK Partili bakanların, milletvekillerin ve hatta bazı ilçe yöneticilerinin çokça canını yaktığı görülmüştür.

O yüzden AK Parti kendisine muhalif olarak gördüğü basın mensuplarını hiçbir etkinliğe çağırmaz, onların orada bulunmasını istemez. Ancak kendilerinin duyurmak istediği haberleri kendi basını aracılığıyla kamuoyuna duyurur.

Yandaş basın sendromu tüm partilerde var

Burada AK Parti’ye haksızlık yapmayalım. AK Parti’den sirayet eden bu hastalıklı zihniyet maalesef diğer partilere de sıçramış durumda. Bunun en son örneğini İYİ Parti’de görmekteyiz. Neyse İYİ Parti yazımızın bir başka konusu…

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’da yönetemediği partisin açıklarını sosyal medyada paylaştığı cici-bici resimlerle örtmeye çalışıyor. Ama fotoğrafların arkasında görünen zifiri karanlığın ruhları esir aldığının hiç farkında olmuyor.

Gerçek Belediyeciliği 22 yıl sonra keşfettiler

Her ne kadar adaylığı resmi olarak açıklanmasa da; 6 Şubat depremlerinin 1. Yıldönümünde aday olarak ismi kamuoyuna sızan Süleyman Okudan ile Külliye Camii’nde huşu içinde lokma dağıtmak, AK Parti’nin ‘Gerçek Belediyeciliği” için çok çok önemli bir et(kinlikti).

Sahada olanlar kendilerini aldatılmış hissediyor

AK Parti’nin diğer aday adayları 2 aydır tüm varlıklarıyla seçim çalışmaları yaparken, bu sürede ortalarda görünmeyen Süleyman Okudan’a bu kadar sevgi göstermenin acaba nedeni nedir?

İktidar partisinin bir etkinliğinde aday adaylarından sadece Süleyman Öz yer alırken, diğer adaylar acaba bu etkinlikte neden yer almadı?

Acaba kalpleri kırılmış olabilir mi? Şayet öyle ise bu durumda normal değil midir?

AK Parti tabanının istemediği bir adayı bunca yaşananlardan sonra anında kabullenen bir teşkilat yapısına, bundan böyle kimler nasıl inanacak, o da büyük bir muamma.

İlçe teşkilatı tavrını ortaya koyamadı

Siyasette hiçbir şey garanti değildir. Listelerin son yarım saatte değiştiğinin örnekleri çok yaşanmıştır. Bakarsınız asrın lideri Antalya’da tak diye bir başka aday ismi sahneye çağırıverir… Vallahi olur mu olur!

Böyle bir durum yaşanırsa ne ala…

Yok böyle bir şey yaşanmasa ne olur?

Ahmet Ali Erol’un bundan sonra işi çok zor

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, AK partililerin deyimiyle görevinden affını ister, birçok partili ile bazı aday adayları da görevden affını isteyen başkanları için üzüntülerinden helva kavurup dağıtırlar gayrı…

Sonra çok uzaklardan kısık bir türkünün sesi yankılanır:

“2029’da Manavgat’ı AK Parti iktidarıyla buluşturacağız”

Biliyorum, bu türküyü dinlemekten sizde sıkıldınız!