İki Siyasetçi, Bir Açılış ve İki Doktor (Video Haber)

0

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ve AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal bir işyerinin açılışında bir araya geldi. İkilinin meslekten ve siyasetten gelen samimiyetleri davetliler tarafından ilgiyle takip edildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) eski Başkanı Yaşar Bulut’un oğlu Cenk Bulut’un Güllük Caddesi’nde açtığı ‘ZONEART’ Tasarım Atölyesi ile ‘PİPSQUEAK’ adlı işyerinin açılışına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Okunan ‘Bereket Duası’nın’ ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Açılışta birer kısa konuşma yapan Başkan Kara ile Vekil Tuba Vural Çokal, genç girişimci Cenk Bulut’a hayırlı ve bol kazançlı günler diledi.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın açılıştaki birebir diyalogları ile samimi görüşmeleri davetliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Davetliler, bu samimi görüntü ve diyalogun Manavgat’a yapılacak yatırımlar açsısından umut verici olduğunu belirterek, “Bu yıllarca arzu ettiğimiz ve beklediğimiz bir görüntüydü. Umarız diyaloglar sürer” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Samimi bir ortamda geçen açılışta davetlilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu.