TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ (TİP) YENİ ADRESİNDE

0

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Manavgat İlçe Örgütü yeni adresinde partilileri ve üyeleriyle bir araya geldi. TİP’in yeni ilçe teşkilatının ilk misafirleri Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Manavgat İlçe yöneticileri ile DİSK’e bağlı Emekli Sendikası Manavgat Şube Başkanı Salih Özdemir oldu.

Manavgat’ta kiraların yüksekliği nedeniyle bir süreliğine ilçe teşkilat binasını boşaltmak zorunda kalan TİP yöneticileri, Aşağı Pazarcı Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi Arif Bey İşhanı No: 18’de yeni adresinde partililerini ve misafirlerini ağırladı.

“Bizler umutsuzluğun değil umudun partisiyiz”

Manavgat’ta mülk sahiplerinin siyasi partilere yer kiralamada tereddütlü davranmalarına bir anlam veremediğini belirten TİP Manavgat İlçe Başkanı Şerife Aslan “ Kiraların yüksekliği nedeniyle bir süre ilçe teşkilat binamızı kapalı tutmak zorunda kaldık. Bu süreçte arkadaşlarımızla birlikte yer arayışına girdik. Ancak mülk sahiplerinin istediği kira bedellerinin yüksekliği bizleri zorladı. TİP kendi üyelerinden topladığı aidatlar ve bağışlarla faaliyet sürdüren bir parti. Türkiye’nin bu koşullarında sol bir parti olarak siyaset yapmanın zorluğu malumunuz. Ama bizler umutsuzluğun değil umudun partisiyiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni adresimizde Manavgat halkıyla bütünleşecek olmamızın mutluluğunu duyuyoruz. Bizlerden desteklerini asla esirgemeyen partililerimize ve bağışçılarımıza fedakârlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.